Termeni si conditii

CONDITII DE INCHIRIERE
1. Clientul inchiriaza echipamentul  in urmatoarele conditii:
Intervalul orar de inchiriere pentru o zi este 9,00 – 22,00. Echipamentul poate fi inchiriat pentru minim 1 zi.
2. Echipamentul inchiriat  va fi  livrat/ridicat la adresa mentionata pentru comenzile livrate de noi sau ridicat/returnat la sediul nostru din Bucuresti(str. Darniciei, nr.38 A, Sect.5)sau in alt loc stabilit de cele dou parti contractante.
3. Echipamentul inchiriat va fi returnat la ora si data stabilite prin contractul de inchiriere. Intarzierea fara notificare prealabila a echipei Inchiriere-jucarii.ro  da dreptul acesteia sa perceapa o taxa de penalizare de 30 LEI plus valoarea corespunzatoare tarifului  pentru perioada depasita.
4.Echipamentul inchiriat este destinat agrementului, nu folosirii in scopuri comerciale.
5.Pe perioada de inchiriere, chiriasul nu are voie sa intervina asupra starii tehnice sau reglajelor echipamentului inchiriat.
6.Inchiriere-jucarii.ro are dreptul de a-si selecta clientii, nefiind obligat sa-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari.
7.Inchirierea Echipamentului se va face in baza unui contract de inchiriere, pentru intocmirea caruia este nevoie de un act de identitate valid. Pe toata perioada de inchiriere actul de identitate ( copie a acestuia ) va ramane la sediul nostru.

REZERVARE, PLATA, ANULARE
1. Rezervarea se poate face prin comanda pe site, prin e-mail la adresa: contact [at] inchiriere-jucarii [punct] ro sau telefonic la 0766.240.438. In situatia in care clientul doreste inchirierea in ziua respectiva, va putea verifica telefonic disponibilitatea echipamentului dorit.
2. Rezervarile facute cu mai mult de o saptamana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.
3. Plata echipamentului inchiriat se face CASH, la inceputul perioadei de inchiriere, pentru toata perioada contractata.
4. Varsta minima a unui client care doreste sa incheie un contract de inchiriere este de 18 ani. Clientii care nu indeplinesc aceasta conditie trebuie sa fie insotiti de un adult.
5. Odata cu preluarea echipamentului inchiriat clientul trebuie sa citeasca si sa semneze contractul de inchiriere. La sfarsitul perioadei de inchiriere clientul va fi de accord cu achitarea contravalorii oricarei defectiuni care ii poate fi imputabila, pentru deteriorarea totala sau partiala, petrecute in perioada de inchiriere.
6. Pentru returnarea echipamentului inchiriat inainte de data si ora stabilite prin contractul de inchiriere, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase.

 INCHIRIERE ECHIPAMENT
14. Echipamentul inchiriat va fi folosit exclusiv de clientul, sau grupul de clienti din care acesta face parte.
15. Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite deteriorarea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz contrar, Inchiriere-jucarii.ro va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei(chit de reparatie -50 ron )sau contravaloarea  echipamentului(subansamblului)lipsa sau distrus.
16. Clientul este obligat sa respecte regulile de montare/demontare precum si cele de siguranta si sa nu lase echipamentul nesupravegheat.  Inchiriere-jucarii.ro pune la dispozitie un manual de utilizare al echipamentului inchiriat.
17. Echipamentul inchiriat ramane in proprietatea  Inchiriere-jucarii.ro pe toata perioada de inchiriere.

 RESPONSABILITATI
1. Clientul este deplin responsabil pentru folosirea echipamentului si riscurile ce pot aparea in perioada de inchiriere.
Inchiriere-jucarii.ro nu este responsabila pentru ranirea, accidentarea, sau afectarea in vreun fel a clientului sau a unei terte persoane. Clientul are raspunderea integrala pentru daunele de orice natura(materiale, morale, fizice, etc.)provocate unei terte parti pe durata de valabilitate a contractului.
2. La aparitia oricarei defectiuni survenite pe perioada derularii contractului, clientul are obligatia sa anunte telefonic echipa noastra.
3. Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte regulile de maxima siguranta prezentate in manualul de utilizare anexat contractului.

Acte necesare
Copie a Cartii de identitate.

LIVRAREA, MONTAJUL SI DEMONTAJUL:
* In Bucuresti livrarea este gratuita.
* In tara se livreaza:
– GRATUIT IN RAZA A 100KM DE BUCURESTI
– 50 lei/100 km pentru distantele ce depasesc 50 km distanta de Bucuresti(in care livrarea este gratuita), pentru comenzile de peste 500 lei.
– Asistenta si supravegherea spatiilor de joaca in timpul evenimentului este gratuita.

Exista si varianta livrarii cu firme de curierat.Taxele de expeditie se achita de catre cumparator.